Game doesn't start up after Vercidium Logo appears

Description

After last updates the game just don’t want to start up. When i was following this instructions (https://sectorsedge.com/support) I understood that I don’t have files folder named “EasyAntiCheat”.

Suggested priority

[Medium]

Server & Time

Log file(s)

14.07.2021-1559-1

Starting Sector’s Edge v1.3.6c
s3
App init NF
s4
s5
s6
init-s
[Steamworks.NET] E6
init-d
s9

OpenGL Renderer: geforce gtx 960/pcie/sse2
GPU: nvidia geforce gtx 960

OpenGL Version: 4.6.0 NVIDIA 432.00
ShadingLanguageVersion: 4.60 NVIDIA
OpenGL Vendor: NVIDIA Corporation
MAX_TEXTURE_IMAGE_UNITS: 32
MAX_TEXTURE_SIZE: 16384
GL_MAX_COMBINED_TEXTURE_IMAGE_UNITS: 192
TOTAL_PHYSICAL_MEMORY: 15 GB
MAX_UNIFORM_LOCATIONS: 65536
MAX_UNIFORM_BLOCK_SIZE: 65536
MAX_UNIFORM_BUFFER_BINDINGS: 84
MAX_COMBINED_UNIFORM_BLOCKS: 84
MAX_VERTEX_UNIFORM_BLOCKS: 14
MAX_VERTEX_UNIFORM_COMPONENTS: 4096
MAX_UNIFORM_BLOCK_SIZE: 65536
— CC Init —
UI-fs
UI-fe
UI-vip
UI-hea
UI-med
UI-pin
UI-cro
UI-ext
UI-up-cro
UI-kf
UI-cha
UI-brk
UI-min
UI-tri
UI-sco-rec
UI-brk-rec
UI-cap-rec
UI-pin-rec
UI-pmin-rec
REC-FIN
SI-start
SI-a
SI-a-0
SI-a-1
SI-a-2
SI-a-3
SI-a-4
SI-a-5
SI-a-6
SI-a-7
SI-a-8
SI-a-9
SI-a-10
SI-a-11
SI-a-12
SI-a-13
SI-a-14
SI-a-15
SI-a-16
SI-a-17
SI-a-18
SI-a-19
SI-a-20
SI-b
SI-c
MT finish
LOADING SETTINGS
UI-min
UI-tri
UI-sco-rec
UI-brk-rec
UI-cap-rec
UI-pin-rec
UI-pmin-rec
LOADING MAPS
Initialising Shaders
, 1
, 1b
, 2
, 2a
, 3
, 4
, 5
, 5b
, 6
, 6b
, 6c
, 6d
, 7
, 7a
, 7b
, 7c
, 8
, 9
, 9c
, 9g1
, 10
, 11
, 12
, 12a
, 12b
, 12d
, 12e
, 12f
, 12g
, 13
, 15
, 15a
, 16
, 17
, 18
, 19
, 19b
, 20
, 21
, 21b
, 21c
, 21e
, 21f
, 21g
, 21h
, 21i
, 21j
, 21l
, 21m
, 21n
, 21l
, 23
, 23a
, 24
, 25
, 26
, 26b
, 27
, 28
, 29
, 30
, 31
, 32
, 32a
, 33
, 34
, 34b
, 35
, 36
Program link log:
Fragment info

0(3) : warning C7050: “gColor” might be used before being initialized

, 36a
, 37
, 38
, 38a
, 38b
, 38c
, 39
, 40
Program link log:
Fragment info

0(3) : warning C7050: “gColor” might be used before being initialized

, 40a
, 41
, 42
, 44
, 45
, 45a
, 46
Init Audio
All textures loaded in 1053ms

14.07.2021-1617

MD Setup Init

14.07.2021-1618

Starting Sector’s Edge v1.3.6c
s3
App init NF
s4
s5
s6
init-s
[Steamworks.NET] E6
init-d
s9

OpenGL Renderer: geforce gtx 960/pcie/sse2
GPU: nvidia geforce gtx 960

OpenGL Version: 4.6.0 NVIDIA 432.00
ShadingLanguageVersion: 4.60 NVIDIA
OpenGL Vendor: NVIDIA Corporation
MAX_TEXTURE_IMAGE_UNITS: 32
MAX_TEXTURE_SIZE: 16384
GL_MAX_COMBINED_TEXTURE_IMAGE_UNITS: 192
TOTAL_PHYSICAL_MEMORY: 15 GB
MAX_UNIFORM_LOCATIONS: 65536
MAX_UNIFORM_BLOCK_SIZE: 65536
MAX_UNIFORM_BUFFER_BINDINGS: 84
MAX_COMBINED_UNIFORM_BLOCKS: 84
MAX_VERTEX_UNIFORM_BLOCKS: 14
MAX_VERTEX_UNIFORM_COMPONENTS: 4096
MAX_UNIFORM_BLOCK_SIZE: 65536
— CC Init —
UI-fs
UI-fe
UI-vip
UI-hea
UI-med
UI-pin
UI-cro
UI-ext
UI-up-cro
UI-kf
UI-cha
UI-brk
UI-min
UI-tri
UI-sco-rec
UI-brk-rec
UI-cap-rec
UI-pin-rec
UI-pmin-rec
REC-FIN
SI-start
SI-a
SI-a-0
SI-a-1
SI-a-2
SI-a-3
SI-a-4
SI-a-5
SI-a-6
SI-a-7
SI-a-8
SI-a-9
SI-a-10
SI-a-11
SI-a-12
SI-a-13
SI-a-14
SI-a-15
SI-a-16
SI-a-17
SI-a-18
SI-a-19
SI-a-20
SI-b
SI-c
MT finish
LOADING SETTINGS
UI-min
UI-tri
UI-sco-rec
UI-brk-rec
UI-cap-rec
UI-pin-rec
UI-pmin-rec
LOADING MAPS
Initialising Shaders
, 1
, 1b
, 2
, 2a
, 3
, 4
, 5
, 5b
, 6
, 6b
, 6c
, 6d
, 7
, 7a
, 7b
, 7c
, 8
, 9
, 9c
, 9g1
, 10
, 11
, 12
, 12a
, 12b
, 12d
, 12e
, 12f
, 12g
, 13
, 15
, 15a
, 16
, 17
, 18
, 19
, 19b
, 20
, 21
, 21b
, 21c
, 21e
, 21f
, 21g
, 21h
, 21i
, 21j
, 21l
, 21m
, 21n
, 21l
, 23
, 23a
, 24
, 25
, 26
, 26b
, 27
, 28
, 29
, 30
, 31
, 32
, 32a
, 33
, 34
, 34b
, 35
, 36
Program link log:
Fragment info

0(3) : warning C7050: “gColor” might be used before being initialized

, 36a
, 37
, 38
, 38a
, 38b
, 38c
, 39
, 40
Program link log:
Fragment info

0(3) : warning C7050: “gColor” might be used before being initialized

, 40a
, 41
, 42
, 44
, 45
, 45a
, 46
Init Audio
All textures loaded in 1214ms
ML 10439ms
ShML 124ms
MB 81ms
WFPF 209ms

Thank you for providing your log files, I’ll have a look into this :slight_smile:

Can I ask what version of Windows you’re running?

It is Windows 10